İlk defa İtalya'ya seyahat edecek kişiler ve daha önce Schengen Vizesi olmayanları konsolosluk gerekli gördüğü takdirde görüşmeye çağrılabilir. Ayrıca Erasmus öğrencileri şahsen başvuru yapabilmektedir. Bu kişilere profesyonel danışmanlık hizmeti tarafımızdan verilmektedir.

İŞ SEYAHATLERİ

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • İtalya'daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın ticaret sicil gazetesi
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • İtalya'daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın ticaret sicil gazetesi
  • Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, şirketteki görevinizi, masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı (Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

TURİSTİK SEYAHATLER

İşverenler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarınızı bildiren dilekçe
  • Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, izin tarihlerinizi belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ssk işe giriş bildirgesi
  • Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli imzalı)
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Orjinal)
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
  • Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren, çalışan veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

Emekliler İçin Gerekli Belgeler

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
  • Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu(Uçak, Feribot, vs ...)
  • İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuları
  • Banka Hesap Cüzdanı (Orjinal)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)